Energiahoitoa, Neurosonic-hoitoja ja ohjausta

BodyMind Energy Balancing energiahoito

Suomen Energiahoitajien kouluttamassa BodyMind Energy Balancing Methodissa yhdistyy vaivojen syntymekanismien ymmärrys tehokkaisiin hoitotekniikoihin. Tuloksena on tehokas energiahoitomenetelmä, joka auttaa moniin vaivoihin. BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Hoitomuoto on saanut vaikutteita lukuisista erilaisista hoitomuodoista ja siinä yhdistetään kaikkien saatavilla olevien hoitomenetelmien parhaita puolia. 

Olen suorittanut kaikki Suomen Energiahoitajien tarjoamat kurssit, tasot 1, 2. ja 3. ja saanut oikeuden käyttää Suomen Energiahoitajien tason 3. energiahoitaja nimikettä. 

BodyMind logo
#Tuplateho

Tutustu myös #Tuplateho spesiaalihoitoomme, jossa yhdistyy erilaiset hoitomuodot ja yhteistyöstä saamme voimaa hoitaaksemme asiakkaitamme tehokkaimmalla tuntemallamme tavalla.

Intialainen päähieronta, eli stressipesu

Saatavilla nopea apu stressaantuneeseen oloon, hartiajumeihin, päänsärkyilyyn tai huonoon uneen. Lue lisää intialaisesta päähieronnasta!

Ennen ja jälkeen energiahoidon

Energiahoitoon tullessa kannattaa pukeutua rentoihin vaatteisiin ja varata aikaa itsellensä hetki aikaa myös hoidon jälkeen, jos mahdollista. Ennen ja jälkeen hoidon kannattaa huolehtia kehon hyvästä nesteytyksestä. Alkuhaastattelussa esiin tuomasi asiat vaikuttavat hoidon sisältöön ja kulkuun. Hoitaminen tapahtuu osaksi seisten, osaksi hoitopöydällä, jossa käytössämme on Neurosonic -matalataajuusvärähtelyä lähettävä hoitopatja. Kehon lämpötila voi vaihdella hoidon aikana, välillä voi paleltaa ja joskus voi tulla jopa hiki.

Kerro rohkeasti tuntemuksistasi hoidon aikana, myös esille tulevat ajatukset liittyvät usein hoitoon ja niiden kertominen hoitajalle voi tehostaa hoidon vaikutusta. Hoidon jälkeen on hyvä taas huolehtia nesteytyksestä juomalla raikasta vettä ja tarvittaessa istahtaa hetki esim. ennenkuin lähdet autoilemaan.

 • BodyMind energiahoito 75 min

  77,00

  Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Perushoitomme, joka soveltuu erityisen hyvin ensimmäiseksi hoidoksesi.

  Kesto : 1 TUNTI 15 MIN

 • BodyMind energiahoito 60 min

  62,00

  Hoitoon sisältyy alkukeskustelu, joka voidaan hoitaa myös etähoitojen yhtedyssä puhelimitse tai viestien välityksellä, samoin hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon jälkeen. Etähoidon voit tilata vaikka olisit etelän lomalla. Asiakaskokemukset etähoidoistamme ovat olleet erittäin hyviä.

  Kesto : 60 MIN

Neurosonic matalataajuusvärähtely

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjausmekanismeja. Vaikutukset saavutetaan erityisesti hoidon ansiosta paranevan unen ansiosta. 

Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuvat. Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Neurosonic matalataajuusvärähtelyhoito logo

Hoitolassamme saat halutessasi energiahoidon yhteydessä myös Neurosonic -värähtelyhoitoa, sisältyen energiahoidon hintaan. Lue blogipostauksemme Neurosonic kokemuksista. Voit myös ostaa erikseen sarjalipun Neurosonic hoitoihin.

Usein kysytyt kysymykset

Energiahoidoista voi olla apua mitä erilaisimpiin kehon ja mielen ongelmiin. Ota meihin yhteys kysyäksesi kokemuksista vastaaviin vaivoihin! Lopulta varmasti tietää vasta kun kokeilee ja kannustammekin erittäin lämpimästi kokeilemaan hoitoja!

Eteemme on tullut mitä erikoisimmista vaivoista kärsiviä asiakkaita ja hyvin usein olemme voineet auttaa erikoisemmissakin tilanteissa. Esimerkiksi itsetuhoiset ajatukset, puheet tai ajatukset pään sisällä jotka eivät kuulosta omilta, omituiset pelkotilat, tunne siitä että joku seuraa tai vaikkapa tunne siitä että joku tai jokin pääsi sisällä syyttelee sinua jostain, mistä et ymmärrä mitään, ovat esimerkkejä hiukan omituisimmista asioista, joita olemme hoitaneet. Käsittelemme aina luottamuksella kaikkea meille kertomaasi, olisipa se miten omituista tai erikoista tahansa. 

Korostamme, että tekemämme hoito ei millään tavalla korvaa lääketieteellistä hoitoa, joten konsultoithan omaa lääkäriäsi missä tahansa sinulle epäselvässä ja/tai henkeä tai terveyttä uhkaavissa tilanteissa. 

Etähoitojen teho on usein yllättänyt asiakkaan ja saamme paljon palautetta etähoitojen toimivuudesta. Lukuisia kertoja asiakas on nukahtanut kesken etähoidon, joka on useimmiten pelkästään hyvä asia. Etähoidon etuna on siis se, että asiakas voi kunnolla rentoutua hoidon aikana. Suosittelemme luottamaan omaan fiilikseen ja valitsemaan itse kumpi hoitomuoto kutsuu enemmän. Molemmat hoitomuodot ovat toimivia.

Tunneasiat ovat ehkä yleisimpiä hoidettavia asioita ja joskus tulokset voivat olla hyvin nopeita. Esimerkkinä hallitsemattomat tunteiden purkaukset, herkkyys muiden tunteille, voimakkaat oloa häiritsevät tunteet kuten viha, ahdistus, erilaiset pelkotilat ja traumat ovat hyviä syitä tulla hoitoon. Hoidon kohteena ovat usein myös parisuhdeasiat sekä perheen pienimpien tunneongelmat. 

Alaikäisen lapsen huoltaja voi luonnollisesti varata hoidon lapselleen. Lapsi voi tulla hoitoon huoltajansa tuomana ja huoltaja voi olla paikanpäällä seuraamassa hoitoa. Hoito on mahdollista tehdä myös etänä. Lapsen hoito voidaan toteuttaa myös äidin tai isän kautta / välityksellä, jolloin lapsi itse ei ole paikalla. Kun lapsen ongelmia hoidetaan vanhempien kautta, myös lapsen isä, äiti tai molemmat vanhemmat saavat samalla hoitoa.

Puolisollesi, veljellesi, kummilapsellesi, siskollesi tai kumppanillesi voit tilata myös hoidon, mutta kysy ensin häneltä tai hänen huoltajaltaan suostumus hoidon vastaanottamiseen.

Kokemuksemme mukaan suurin osaasiakkaistamme tilaa alussa 3-4 hoitoa ensimmäisen noin kahden kuukauden sisällä. Kuitenkin jo yhdestä hoidosta voi olla ratkaisevaa apua. Hoitojen jatkuessa voit huomata myös muun tyyppisiä kuin varsinaisesti odottamiasi muutoksia itsessäsi. Hoitojen sivutuotteena mm. useista hoidettavistamme on tullut myös itsestään hoitajia.

Kaikista vaikuttavimmat hoitokokemukset ovat jostain syystä tulleet juuri henkilöille, jotka eivät ole lainkaan uskoneet hoitoon tai sen tehokkuuteen. Hoitoon ei siis tarvitse uskoa, että se voi todella vaikuttaa ja auttaa.

Hoitotekniikoita on paljon ja eri tekniikoissa hoidon teho voi perustua eri asioihin. Tavallisin vaikuttava tekijä paranemisen taustalla on stressin poistuminen kehosta ja seurauksena voi olla esim. unen laadun merkittävä paraneminen, josta olemme Oura -sormuksen avulla saaneet itsekin vahvoja näyttöjä.

Vastaamme hyvin mielellämme kysymyksiin ja tiedusteluihin. Löydät yhteystietomme Yhteystiedot sivuilta. Lisäksi alla olevalla lomakkeella voit lähettää meille nopeasti lyhyen kysymyksen, vaikka nyt heti. Kysymyksesi ei näy muille kuin meille.

Erilaiset mielenterveyden ongelmat ovat ollet asikkailmme tavallisimpia syitä hakeutua hoitoihimme. Olemme saavuttaneet hyviä tuloksia niin masennuksen kuin ahdistuksen hoidossa, kuten myös vakavammissakin tapauksissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysyminen ei maksa mitään

Lähetä minulle kysymys, mitä mietit? Vastaan lyhyesti kysymykseesi ja annan sinulle suositukseni, sekä mahdollisia vinkkejä ja ohjeita tilanteeseesi.

Voit lähettää kysymyksesi oheisella lomakkeella, sähköpostilla tai WhatsAppilla, Salla