Webbikauppa

Näytetään tulokset 1–12 / 14

 • #Tuplateho energiahoito 60 min

  110,00

  #Tuplateho on yksi suosituimmista hoidoistamme, joka tehdään aina etähoitona. Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Tämä hoito soveltuu erityisen hyvin tilanteeseen, jossa oireiden tai vaivojen syy on ollut vaikea löytää tai vaiva on jo kroonistunut.

  Kesto : 60 MIN

 • BodyMind energiahoito 60 min

  55,00

  Hoitoon sisältyy alkukeskustelu, joka voidaan hoitaa myös etähoitojen yhtedyssä puhelimitse tai viestien välityksellä, samoin hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon jälkeen. Etähoidon voit tilata vaikka olisit etelän lomalla. Asiakaskokemukset etähoidoistamme ovat olleet erittäin hyviä.

  Kesto : 60 MIN

 • BodyMind energiahoito 75 min

  69,00

  Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Perushoitomme, joka soveltuu erityisen hyvin ensimmäiseksi hoidoksesi.

  Kesto : 1 TUNTI 15 MIN

 • BodyMind etähoito 30 min

  35,00

  Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin!

  Kesto : 30 MIN

 • Sale!

  Energiahoitojen sarja, sis. yhteensä neljä tuntia hoitoaikaamme

  187,00

  Hoitoihin sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen.

  Kesto : 4 TUNTIA

 • Energiahoitoa kivien kanssa

  Hoitokivien kanssa toteutettava energiahoito 75 min

  69,00

  Tähän Sallan kivien kanssa tekemään energiahoitoon sisältyy alkukeskustelu, varsinainen energiahoito, sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen.

  Kesto : 1 TUNTI 15 MIN

 • Intialainen päähieronta, eli stressipesu

  45,00

  Kärsitkö hartiajumeista, päänsärystä tai migreenistä? Nukutko huonosti? Oletko stressaantunut? Onko sinulla vaikea löytää tarpeeksi aikaa huolehtia itsestäsi?

  Intialainen päähieronta voi auttaa sinua vapautumaan kireyksistä, päänsärystä, uniongelmista ja stressaantuneesta mielestä ja olosta.

  Hieronta tapahtuu istuma-asennossa ja asiakkaalla on vaatteet päällään.

  Kesto : 45 MIN

 • kalevalainen jäsenkorjaus

  Kalevalainen jäsenkorjaus – harjoitushoitohintaan

  60,00

  Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa hoidetaan kehon tukirakenteiden virheasennoista aiheutuvia kiputiloja ja aineenvaihduntahäiriöitä eli tuki- ja liikuntaelinongelmia ja niistä johtuvia erilaisia ongelmia. Hoito tapahtuu tieteellisesti ja käytännössä hyväksi todetulla suomalaisella pehmytkudoskäsittelyllä, joka tehdään pehmeästi kudoksia kuunnellen.

  Hoitoon kuuluu aina haastattelu, jossa pyritään selvittämään tuki- ja liikuntaelimistön ajankohtaisen tilan taustaa ja jopa vuosien takaisia virheasentojen aiheuttajia.

  Lisätietoja: P. 040 3549167

  Hinta: 60 euroa

 • Sale!

  Kokeiluhinta BodyMind etähoito 30 min

  30,00

  Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin! Etuhinta on voimassa uutiskirjeemme tilanneelle uudelle asiakkaalle.

  Kesto : 30 MIN

 • Lahjakortti energiahoito

  Lahjakortti – Energiahoito 60 min tai muut palvelumme 55 euroa

  55,00

  Lahjakortti oikeuttaa Hoitohuone Balancen palveluihin 55 euron arvosta (esim. energiahoito 60 min). Lahjakortti toimitetaan sähköisesti 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Mikäli lahjakortilla on kova kiire, soita tai laita viestiä niin kiirehditään lahjakortin toimitusta.

  Laita viestiä myös jos haluat lahjakortin eri summalla. Minkä tahansa arvoinen lahjakortti esim. välillä 30-200 euroa on mahdollinen.

  Arvo: 55 euroa

 • Neurosonic -hoitokerta, vapaavalintainen ohjelma

  25,00

  Yksi hoitokerta, vapaavalintainen Neurosonic -ohjelma. Halutessasi esittelyn tuotteesta, tämä on kertahoidonkin yhteydessä mahdollista. Koodillamme alennus Neurosonic -tuotteista halutessasi ostaa tuotteen myös itsellesi.

  Kesto: 10 – 42 MIN

 • Flexbeam punavalohoito

  Punavalohoito Vielight tai FlexBEAM -laitteella

  25,00

  Punavalohoidosta lisätietoja: P. 0400 722146 (Janne)

  Voit saada punavalohoitoa käydessäsi hoitohuoneellamme osana energiahoitojamme.

  Hinta: 25 euroa