Kokeiluhinta BodyMind etähoito 30 min

35,00

Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin! Etuhinta on voimassa uutiskirjeemme tilanneelle uudelle asiakkaalle.

Kesto : 30 MIN

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Etähoitoon sisältyy esitietojen läpikäynti, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. 30 min etähoidoissa asiakas toimittaa etukäteen tiedot ja toiveet, mihin haluaa hoidossa keskityttävän. Voit myös viestitellä hoitajan kanssa sähköpostilla, WhatsAppilla tai tekstiviestein.

Ehdota etähoitoaikaa ja kerro kummalle hoitajalle haluat, tilauksen kommenttikentässä ostoskorissa. Vahvistamme haluamasi hoitoajan tai otamme viipymättä yhteyttä sopiaksemme molemmille osapuolille sopivan ajan.

Lyhyt etähoitoaika on yleensä saatavilla nopeasti, usein jopa samalle päivälle. Kokeiluhinta on voimassa yhteen yksittäiseen energiahoitoon, uutiskirjeemme tilanneille!

Jaa tieto tästä tuotteesta:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kokeiluhinta BodyMind etähoito 30 min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.