Energiahoidot

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • #Tuplateho energiahoito 60 min

  125,00

  #Tuplateho-hoidot tehdään yleensä etähoitona. Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Tämä hoito soveltuu erityisen hyvin tilanteeseen, jossa oireiden tai vaivojen syy on ollut vaikea löytää tai vaiva on jo kroonistunut.

  Kesto : 60 MIN

 • BodyMind energiahoito 60 min

  62,00

  Hoitoon sisältyy alkukeskustelu, joka voidaan hoitaa myös etähoitojen yhtedyssä puhelimitse tai viestien välityksellä, samoin hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon jälkeen. Etähoidon voit tilata vaikka olisit etelän lomalla. Asiakaskokemukset etähoidoistamme ovat olleet erittäin hyviä.

  Kesto : 60 MIN

 • BodyMind energiahoito 75 min

  77,00

  Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Perushoitomme, joka soveltuu erityisen hyvin ensimmäiseksi hoidoksesi.

  Kesto : 1 TUNTI 15 MIN

 • BodyMind etähoito 30 min

  35,00

  Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin!

  Kesto : 30 MIN

 • Sale!

  Energiahoitojen sarja, sis. yhteensä neljä tuntia hoitoaikaani

  229,00

  Hoitoihin sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen.

  Kesto : 4 TUNTIA

 • Energiahoitoa kivien kanssa

  Hoitokivien kanssa toteutettava energiahoito 75 min

  77,00

  Tähän Sallan kivien kanssa tekemään energiahoitoon sisältyy alkukeskustelu, varsinainen energiahoito, sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen.

  Kesto : 1 TUNTI 15 MIN

 • Kokeiluhinta BodyMind etähoito 30 min

  35,00

  Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin! Etuhinta on voimassa uutiskirjeemme tilanneelle uudelle asiakkaalle.

  Kesto : 30 MIN

 • Lahjakortti energiahoito

  Lahjakortti – Energiahoito 60 min tai muut palvelumme 55 euroa

  62,00

  Lahjakortti oikeuttaa Hoitohuone Balancen palveluihin 55 euron arvosta (esim. energiahoito 60 min). Lahjakortti toimitetaan sähköisesti 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Mikäli lahjakortilla on kova kiire, soita tai laita viestiä niin kiirehditään lahjakortin toimitusta.

  Laita viestiä myös jos haluat lahjakortin eri summalla. Minkä tahansa arvoinen lahjakortti esim. välillä 30-200 euroa on mahdollinen.

  Arvo: 55 euroa