Muut hoitajat / hoitajaksi itsekin

BodyMind -hoitajien www-sivuja

Läpi Suomen löytyy jo satoja BodyMind -koulutuksen saaneita energiahoitajia. Alla olevalta listalta löydät hoitajia, keneltä löytyy lisätietoa itsestään ja toiminnastaan verkkosivuilta:

Suomen Energiahoitajat hoitajalista (koulutetut aktiivisesti hoitoja tekevät BodyMind -hoitajat läpi Suomen).

Haluatko itse hoitajaksi?

Uskotko että jokainen voi oppia tekemään energiahoitoja? Hyväksi energiahoitajaksi tuleminen vaatii paljon motivaatiota ja työtä. Paneutuminen energiahoitamisen maailmaan ja asioihin ihmisen hyvinvoinnin taustalla vaatii itsenäistä opiskelua, mutta mieluusti myös järjestelmällistä kouluttautumista osaavien ja kokeneiden energiahoitajien toimesta.

 Mikäli hoitajaksi kouluttautuminen kiinnostaa, voit kysyä meiltä kokemuksia saamastamme koulutuksesta. Olemme suorittaneet kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit ja saaneet oikeuden käyttää tason 3. Energiahoitaja nimikettä.

Koulutuksen kolme tasoa

Suomen Energiahoitajien koulutusohjelma on kolmiportainen ja etenee vaiheittain, sisältäen varsinaisten kurssiviikonloppujen lisäksi pakollisia harjoitushoitoja,  kirjallisen ja käytännön näyttökokeen sekä osallistumisen hoitajana messutapahtumaan. Jo tason 1. kurssit antavat hyvän pohjan hoitamiselle. Taso 1. sisältää tärkeimmät osa-alueet ja tekniikat, fyysisen kehon, energiakehon sekä tunnekehon hoitotekniikat. Jatkokursseilla sekä henkisen tason kurssilla tulee esille uusia tekniikoita, joilla päästää paremmin selville vaikempienkin ongelmien syistä ja näin ollen hoitaminen edelleen tehostuu. Varsinkin tilanteessa, jossa kaikki kursseilla kerrottu on uutta, kannattaa kursseja käydä pikkuhiljaa, opittuja asioita yksi kerrallaan käytäntöön vieden ja tehden ahkerasti harjoitushoitoja. 

Hoitajana kehittyminen ja itsestään huolehtiminen

 

Kenelle tahansa hoitajalla voi suositella asioiden jatkuvaa kertaamista ja lisäopiskelua. Erittäin tärkeänä asiana olemme kokeneet myös itsemme jatkuvan hoitamisen ja säännöllisen “huollon”. Hoitoja kannattaa ottaa omaa intuitiota kuunnellen, parhaiden tuntemiesi ja sinulle parhaiten sopivien hoitajien toimesta. Oman energiakentän, hoitohuoneen ja elinympäristön säännällinen tarkistaminen ja puhdistaminen on mielestämme myös hyvin tärkeää ja teemmekin tällaisia tarkistuksia ja puhdistuksia itsellemme säännöllisesti.