Kuinka kaikki alkoi

Energiahoitoon tutustumisemme alkoi jo yli 20 vuotta sitten, saatuamme itse ensimmäisiä kertoja energiahoitoa. Polkumme hyvinvoinnin ja terveyden maailmaan on saanut jatkoa ensin itseopiskelun, sitten järjestelmällisen kouluttautumisen ja nyt joitakin vuosia jo myös käytännön työn kautta. Lue alta lisää, kerromme polustamme tarkemmin.

Salla Lyytikäinen

Energiahoitaja Salla Lyytikäinen
Energiahoitaja Salla Lyytikäinen

Olen Salla, Suomen Energiahoitajien kouluttama energiahoitaja. Ammatilliselta koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja lähihoitaja. Koen että pohjakoulutuksestani sekä aiemmasta kokemuksestani työstä eri ikäisten ja erilaisista vaivoista kärsivien kanssa, on myös energiahoitajan työssä apua. Energiahoitoasiat alkoivat kiinnostaa minua viime vuonna ja maaliskuussa 2019 ilmoittauduin ensimmäiselle Suomen Energiahoitajien kurssille. Vuosien 2019 ja 2020 aikana suoritin kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit ja sain tason 3. pätevyyden, joka antoi uusia eväitä mm. psyykkisten ongelmien hoitamiseen. Hoitoja teen sekä etänä että paikanpäällä.

Niin paikallishoitojen kuin etenkin etähoitojen teho on yllättänyt paitsi asiakkaat, myös itseni. Energiahoidon teho perustuu mm. kroonisen stressitilan ja jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. Negatiivista ja haittaavaa energiaa tallentuu kehoon mm. erilaisten traumaattisten kokemusten ja pitkien stressijaksojen myötä. Kun stressiä saadaan purettua pois hermostosta, keho rentoutuu, itseparanemisprosessit aktivoituvat ja elimistö voi tehokkaasti alkaa parantaa taas itseään.

Kevään 2021 aikana olen opiskellut lisää, tällä kertaa intialaista päähierontaa. 

Toivottavasti kiinnostuit hoidoistamme! Laita viestiä tai soita! 

Puhelin: 044-5955478

Sähköposti: salla@energiahoitaja.com

Viestittelen mielelläni myös WhatsAppilla:

Janne Lyytikäinen

Kun olin noin kaksikymmentä vuotta käyttänyt suuren osan vapaa-ajastani ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien asioiden opiskeluun, koin vahvan kutsumuksen aloittaa uuden uran hyvinvointi- ja terveyspalveluiden saralla. Oman hoitotyöni ohella on pitkän aikavälin tavoitteenani perustaa erityisesti luontaishoitoihin keskittyvä hyvinvointialan keskittymä.

Energiahoitajan koulutusten ohella olen opiskellut kvanttihypnoosia, joista koen olevan paljon hyötyä myös energiahoitamisessa. Perehtyneisyyteni: Krooninen kipu ja väsymys, uni, stressi, infektioiden ehkäisy ja hoitaminen, ravitsemus, lisäravinteet, kehon energiatuotanto, kehon hormonit, kehon hapenotto ja hapenkuljetuskyky, liikunta sekä ihmisen energeettisen ja henkisen olevaisuuden eri tasot.

Pyrin tarkastelemaan asioita laajasti ja huomioimaan hoidoissani terveyteesi liittyviä tekijöitä tavanomaista laajemmin. Teen myös kodin energioiden puhdistuksia, sekä annan neuvontaa liittyen uneen, stressinhallintaan, ravitsemusasioihin, palautumiseen. lisäravinteisiin ja vitamiineihin jne.

Janne Lyytikäinen - Energiahoitaja
Energiahoitaja Janne Lyytikäinen

Varaa aika tai kysy vapaasti, mikäli jäit vielä jotain miettimään!

Puhelin: 0400-722146

Sähköposti: janne@energiahoitaja.com

Tai pukkaa viestiä WhatsAppilla:

Intohimomme

Haluamme auttaa tavallisia ihmisiä, jotka kärsivät erityyppisistä ongelmista. Tavallisimpia ongelmia joista meiltä haetaan apua, ovat erilaiset asentovirheet, kiputilat, uniongelmat sekä stressiin liittyvät asiat. Olemme saaneet auttaa ihmisiä paljon myös erilaisissa mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa, kuten ahdistus, masennus tai erilaiset pelkotilat. Tutustu asiakkailtamme saamaamme palautteeseen!.

Kärsitkö kroonisesta kivusta tai muista selittämättömistäkin vaivoista?

Jos vaivasi on kestänyt jo pitkään, eikä ongelmiisi ole löytynyt selitystä tai välttämättä edes uskottavaa diagnoosia, voi energiahoidosta olla ratkaisevaa apua. Haastavatkin tapaukset motivoivat meitä, joten ota yhteyttä! 

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on saada ihminen tuntemaan olonsa ehjäksi ja kokonaiseksi. Elämisen keveys voi joskus tuntua etäiseltä haaveelta, mutta sinne pyrimme ja usein asiakkailtamme olemmekin saaneet palautetta, että elämä on ollut onnellisempaa ja seesteisempää hoitojemme jälkeen. Hoidon tavoitteena ovat asiakkaan esille tuomat vaivat, mutta hoitojemme yhteydessä on ihan tavallista, että hoituu myös jokin jo unohtunut vaiva tai odottamatonkin asia palautuu yhtäkkiä mieleen ja tulee hoidetuksi. Koemme intuition olevan hoitajalle tärkeä työkalua ja tehostavan hoitamista.