Salla Lyytikäinen

Energiahoitaja Salla Lyytikäinen
Energiahoitaja Salla Lyytikäinen

Olen Salla, Suomen Energiahoitajien kouluttama energiahoitaja. Ammatilliselta koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja lähihoitaja. Koen että pohjakoulutuksestani sekä aiemmasta kokemuksestani työstä eri ikäisten ja erilaisista vaivoista kärsivien kanssa, on myös energiahoitajan työssä apua. Energiahoitoasiat alkoivat kiinnostaa minua viime vuonna ja maaliskuussa 2019 ilmoittauduin ensimmäiselle Suomen Energiahoitajien kurssille. Vuosien 2019 ja 2020 aikana suoritin kaikki Suomen Energiahoitajien kurssit ja sain tason 3. pätevyyden, joka antoi uusia eväitä mm. psyykkisten ongelmien hoitamiseen. Hoitoja teen sekä etänä että paikanpäällä.

Niin paikallishoitojen kuin etenkin etähoitojen teho on yllättänyt paitsi asiakkaat, myös itseni. Energiahoidon teho perustuu mm. kroonisen stressitilan ja jännitysten purkamiseen autonomisesta hermostosta. Negatiivista ja haittaavaa energiaa tallentuu kehoon mm. erilaisten traumaattisten kokemusten ja pitkien stressijaksojen myötä. Kun stressiä saadaan purettua pois hermostosta, keho rentoutuu, itseparanemisprosessit aktivoituvat ja elimistö voi tehokkaasti alkaa parantaa taas itseään.

Kevään 2021 aikana olen opiskellut lisää, tällä kertaa intialaista päähierontaa. 

Toivottavasti kiinnostuit hoidoistamme! Laita viestiä tai soita! 

Puhelin: 044-5955478

Sähköposti: salla@energiahoitaja.com

Viestittelen mielelläni myös WhatsAppilla:

Hoitojen tavoitteena

Hoitojeni tavoitteena on saada ihminen tuntemaan olonsa ehjäksi ja kokonaiseksi. Elämisen keveys voi joskus tuntua etäiseltä haaveelta, mutta sinne pyrimme ja usein asiakkailtamme olemmekin saaneet palautetta, että elämä on ollut onnellisempaa ja seesteisempää hoitojemme jälkeen. Hoidon tavoitteena ovat asiakkaan esille tuomat vaivat, mutta hoitojemme yhteydessä on ihan tavallista, että hoituu myös jokin jo unohtunut vaiva tai odottamatonkin asia palautuu yhtäkkiä mieleen ja tulee hoidetuksi. Koemme intuition olevan hoitajalle tärkeä työkalua ja tehostavan hoitamista.