BodyMind energiahoito 60 min

62,00

Hoitoon sisältyy alkukeskustelu, joka voidaan hoitaa myös etähoitojen yhtedyssä puhelimitse tai viestien välityksellä, samoin hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon jälkeen. Etähoidon voit tilata vaikka olisit etelän lomalla. Asiakaskokemukset etähoidoistamme ovat olleet erittäin hyviä.

Kesto : 60 MIN

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito joko tapahtuu joko paikanpäällä tai etänä, sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Kaukohoidoissa haastattelu tehdään puhelimitse. Voit myös viestitellä hoitajan kanssa sähköpostilla, WhatsAppilla tai tekstiviestein.

Laita yksi tai useampia ehdotuksia sinulle mahdollisista hoitoajoista tilauksen kommenttikenttään. Vastaanottaessamme tilauksen vahvistamme hoitoajan tai haluamasi ajan ollessa jo varattuna, ehdotamme tilalle toista. Kalentereistamme löytyy toistaiseksi vielä nopeastikin hoitoaikoja. Kaukohoitoja teemme mieluiten arkipäivisin, klo 9-16 välisenä aikana, mutta myös ilta- ja viikonloppuaikoja voi kysellä.

Jaa tieto tästä tuotteesta:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BodyMind energiahoito 60 min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.