kaukohoito

Hoitomuoto, jossa energiahoitoa annetaan etähoitona. Asiakas voi olla kotona tai esim. lomalla, paikasta riippumatta missä vain. Lue Usein kysytyt kysymykset, onko etähoito yhtä tehokasta.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • BodyMind energiahoito 60 min

  62,00

  Hoitoon sisältyy alkukeskustelu, joka voidaan hoitaa myös etähoitojen yhtedyssä puhelimitse tai viestien välityksellä, samoin hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon jälkeen. Etähoidon voit tilata vaikka olisit etelän lomalla. Asiakaskokemukset etähoidoistamme ovat olleet erittäin hyviä.

  Kesto : 60 MIN

 • BodyMind etähoito 30 min

  35,00

  Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin!

  Kesto : 30 MIN

 • Kokeiluhinta BodyMind etähoito 30 min

  35,00

  Etähoito toteutetaan etukäteen asiakkaan kertomien asioiden pohjalta, sekä hoitajan intuition mukaan olennaisiin tai tärkeisiin asioihin keskittyen. Tämä tuote soveltuu myös kodin energioiden tarkistamiseen ja puhdistamiseen. Tilaa nyt ja nauti etähoidostasi rennosti missä oletkin! Etuhinta on voimassa uutiskirjeemme tilanneelle uudelle asiakkaalle.

  Kesto : 30 MIN