#Tuplateho energiahoito 60 min

110,00

#Tuplateho on yksi suosituimmista hoidoistamme, joka tehdään aina etähoitona. Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon aikana ja jälkeen. Tämä hoito soveltuu erityisen hyvin tilanteeseen, jossa oireiden tai vaivojen syy on ollut vaikea löytää tai vaiva on jo kroonistunut.

Kesto : 60 MIN

Osasto:

Tähän hoitoon osallistuu yhtä aikaa kaksi hoitajaa, jolloin hoidon teho kasvaa. Tämä hoitomuoto on yksi eniten tekemistämme hoidoista ja saamme siitä jatkuvasti  positiivista palautetta. Hoitoon sisältyy haastattelu, varsinainen hoito sekä hoidossa havaittujen asioiden läpikäyminen hoidon jälkeen. 

Tämä hoito tehdään aina etähoitona. Lue lisää tästä hoitomuodosta blogistamme.

Laita yksi tai mieluiten useampia ehdotuksia sinulle mahdollisista hoitoajoista tilauksen kommenttikenttään. Vastaanottaessamme tilauksen vahvistamme hoitoajan tai ajan ollessa jo varattuna, ehdotamme tilalle toista. Kalentereistamme löytyy toistaiseksi vielä nopeastikin hoitoaikoja. Hoitoja teemme mieluiten arkipäivisin, klo 9-16 välisenä aikana, mutta myös ilta- ja viikonloppuaikoja voi kysellä. #Tuplateho hoidot toteutamme käytännön järjestelyt huomioiden pääasiassa klo 9-16 välisenä aikana.

Jaa tieto tästä tuotteesta:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “#Tuplateho energiahoito 60 min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.