Tuplateho - Energiahoitoa hypnoosilla tehostaen

Tehokkain hoitomme #Tuplateho

Yhdeksi kysytyimmistä ja eniten tekemistämme hoidoista on muodostunut yhdessä tekemämme #Tuplateho nimen saanut hoito, jossa teemme hoitoa yhdessä. Voisimme kuvailla tätä hoitoa jotenkin seuraavasti: ”Kun energiaa keskitetään useasta eri lähteestä, teho lisääntyy.” Tämäkin on totta, mutta kuitenkin kysymys on pohjimmiltaan jostain syvemmästä ja enemmästä.

Tässä nimenomaisessa hoidossamme on kysymys eniten siitä, että pyrimme todella etsimään ja löytämään ongelmien todelliset juurisyyt. Jos pääsemme todella kiinni ongelmia aiheuttaviin syihin, on mahdollista kohdistaa hoito tehokkaammin. Kun voidaan hoitaa suoraan ongelman juurisyitä, myös seuraamukset eli oireet väistyvät helpommin. Tällöin on myös paljon todennäköisempää, että kyseiset ongelmat eivät enää palaa.

Tässä hoitomuodossa toinen hoitoa tekevistä energiahoitajista pitää silmiä kiinni lähes koko hoidon ajan. Mitä ihmettä?

Tässä hoidossa käytetään apuna syvärentoutumista. Hypnoosikoulutuksessa oppimillamme tekniikoilla toinen hoitoon keskittyvä energiahoitaja viedään syvään rentoutumisen tilaan. Rentoutumisen avulla vapaudumme tietoisen mielemme kahleista, henkiset aistit avautuvat ja intuitio voi vapaammin ohjata tekemistä. Hoitaja saa yleensä varsin yksityiskohtaista tietoa ongelmien taustoista.

Tuplateho - Energiahoitoa hypnoosilla tehostaen

Kun tarkastelet silmät kiinni #Tuplateho hoitoa tekevää hoitajaa, voit havaita hänen silmiensä liikkuvan suljettujen silmäluomien alla, samalla tavalla kuin unen aikana nukkuessa tapahtuu. Kun hoitaja pitää silmiä kiinni eikä ajattele mitään, käykin niin, että hoitoon liittyvää tietoa ja havaintoja ilmestyy mielemme verkkokalvolle, kuin itsestään. Hoitaja voi toisinaan jopa kirjaimellisesti nähdä hoidettavan energiakehon häiriöt sekä tukokset ja havainnoida energiakentän eri tasoja ja energiakeskuksia henkisten aistiensa avulla. Itse hoidossa käytetään samanlaisia tekniikkoja kuin tavallisessakin energiahoidossa.

#Tuplateho hoidolla voidaan hoitaa samanlaisia asioita kuin tavallisellakin energiahoidolla, mutta vieläkin tehokkaammin. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan tätä hoitoa myös vaikeimpiin asioihin ja vaivoihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *