Kivilahden hyvinvointikeskus

Kivilahden Hyvinvointikeskus

Pitkäaikainen haaveemme hyvinvointikeskuksen perustamisesta on nyt toteutumassa. Kivilahden leirikeskus jäi Suolahden seurakunnan Äänekosken seurakuntaan liittymisen myötä vähäiselle käytölle ja seurakunta päätti luopua alueesta kiinteistöineen. Huomasimme kohteen olevan myytävänä ja varasimme tutustumisajan kohteeseen. Jo jo ensitutustumisesta kohde vaikuttikin meille tarkoitetulta! 

Kohdetta myytiin huutokaupalla ja tähän tarjouskilpailuun päätimme ottaa osaa ja katsoa mihin rahkeemme riittävät. Ilta jolloin huutokauppa päättyi, oli erittäin jännittävä. Onneksemme huutokauppa päättyi tuuletuksiin, kun tarjouksemme jäi korkeimmaksi. 

Kivilahden leirikeskus sai heti uuden työnimen, Kivilahden Hyvinvointikeskus. Hankimme ideavihkot, joihin keräämme ajatuksia ja ideoita.

Kivilahden Hyvinvointikeskus

Byrokratia aiheuttaa vielä muutamien kuukausien viiveen lopulliseen kauppaprosessiin, kun vahvistus kaupalle haetaan aina kirkkohallituksesta asti. Kivilahden leirikeskus alueineen ja kiinteistöineen on kuitenkin luvattu käyttöömme viimeistään heinäkuun alusta alkaen, ensin vuokrasopimuksen turvin.

Remontoitavaa piisaa..

Tässä vaiheessa on kuitenkin myös rehellistä todeta, että maalaamista yms. kunnostusta kohteessa on paljon. Jo vuosia lähes käyttämättömänä olleet rakennukset ovat kovasti remontin tarpeessa.

pieni punainen tupa

Majoitustilaa 40-50 hengelle

Itse leirikeskuksessa on majoitustilaa peräti 40 hengelle. Leirikeskuksen korkeassa koulutustilassa puolestaan mahtuisi pelaamaan vaikka sählyä ja suurtalouskeittiö mahdollistaa ruokailujen järjestämisen suuremmallekin porukalle.

Pieni punainen tupa, vanha omakotitalo siis, sisältää kaksi erillistä asuntoa, jotka tulemme myös kunnostamaan. Punainen tupa on viehättävä osa kokonaisuutta ja pyrimme remontoimaan talon asumiskuntoiseksi mahdollisimman pian.

Rantasauna ja uimaranta

Rantasauna

Rantasauna tulee palvelemaan hyvinvointikeskuksen asiakkaita upealla tavalla, kuten mukavan suojainen hiekkapohjainen ranta-aluekin. Rannan nuotiopaikat ja mukava laituri tarjoavat mukavia rentoutumishetkiä kauniin Keiteleen äärellä.

Tilaa Kivilahden Hyvinvointikeskuksen uutiset!

Tilaa Hyvinvointikeskuksen uutiset!
Kivilahden Hyvinvointikeskus

KIVILAHDEN HYVINVOINTIKESKUS UUTISKIRJE

Tilaa tämä uutiskirje pysyäksesi ajantasalla Kivilahden Hyvinvointikeskuksen kehittämisestä, palveluista ja tapahtumista!

Minkälaista toimintaa suunnittelemme hyvinvointikeskuksemme puitteissa?

Haaveenamme on tuoda yhteen hyvinvointialan osaamista ja osaajia, sekä näitä palveluita tarvitsevia ihmisiä. Olemme saaneet jo nyt olla auttamassa lukuisia ihmisiä eteenpäin heidän omilla poluillaan. Koulutus ja kurssitoiminnan käynnistymisen myötä tämä alue tulee jatkossa toiminnassamme korostumaan. Keskukseen tullaan kutsumaan hyvinvointialan osaajia jakamaan osaamistaan asiasta kiinnostuneille esim. erilaisten kurssien ja luentojen muodossa.

Kotisivuillamme totesimme jo vuosia sitten seuraavasti: “Oman hoitotyömme ohella on pitkän aikavälin tavoitteenamme perustaa erityisesti luontaishoitoihin keskittyvä hyvinvointialan keskittymä.

Nyt tämäkin haave voi alkaa pikkuhiljaa toteutumaan. Tulemme tarjoamaan paitsi omaa osaamistamme asiakkaidemme käyttöön, jatkossa yhä enemmän myös muille hyvinvointialan osaajille mahdollisuuden harjoittaa kutsumustaan Kivilahden Hyvinvointikeskuksen tarjoamissa puitteissa.

rantatie

Lomaa ja virkistystä luonnon rauhassa

Alue soveltuu erinomaisesti lomailuun ja virkistäytymiseen luonnon keskellä. Remonttien valmistuttua tulemme toivottamaan ihmiset tervetulleeksi keskukseemme, voimaan hyvin, viettämään lomaa ja virkistäytymään kohteessa. Järvellä voi liikkua sulan veden aikaan vaikkapa kanootilla tai suppilaudalla ja talvella esimerkiksi hiihdelle tai retkiluistimilla. 

Hyvinvointikeskuksen lähimetsät ovat suojeltuja, eikä naapureistakaan ole häiriötä alueella. Hyvinvointikeskuksen ranta on suojaisa ja laiturille paistaa aurinko koko päivän. Luonto on kaunista ja alueella on mahdollista nähdä jopa liito-oravia. Alue tukee hyvin niin aikuisten, kuin nuorten ja lastenkin terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyviä suunnittelemiamme.

Kivilahden Hyvinvointikeskus

KIVILAHDEN HYVINVOINTIKESKUS UUTISKIRJE

Tilaa tämä uutiskirje pysyäksesi ajantasalla Kivilahden Hyvinvointikeskuksen kehittämisestä, palveluista ja tapahtumista!

1 ajatus aiheesta “Kivilahden Hyvinvointikeskus”

  1. Paluuviite: Kevytyrittäjyys muuttuu oikeaksi yrittäjyydeksi - Energiahoito Jyväskylä - Hoitohuone Balance

Kommentointi on suljettu.