Energiahoitajat Janne ja Salla Lyytikäinen blogaavat

Kevytyrittäjyys muuttuu oikeaksi yrittäjyydeksi

Hyvä asiakkaamme!

Keskeytämme laskutuksen nykyisen järjestelmämme kautta perjantaina 2.7.2021 ja lomailemme 3.7.2021 lähtien alustavasti ainakin noin viikon ajan. Tämän jälkeen toimintamme jatkuu uuden yrityksen puitteissa. Olemassaoleva tuote- ja palveluvalikoima säilyy valikoimassamme myös jatkossa.

Perustettavan yrityksen myötä meistä, siis nykyisistä kevytyrittäjistä, on tulossa täysipäiväisiä yrittäjiä! Toimintamme laajenee mm. Kivilahden Hyvinvointikeskuksen mahdollistaessa uusia toimintoja, mm. kurssi- ja koulutustoimintaa. Lue aiempi tiedotteemme Kivilahden Hyvinvointikeskus. Uusi laskutusjärjestelmä otetaan käyttöön mahdollisimman pian.

Terveisin, Janne & Salla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *