Vihainen lapsi, iskikö raivokohtaus

Lapsen tai varhaisnuoren raivo- ja poissaolokohtaukset

Pieniäkin lapsia saattaa joskus vaivata isot ongelmat. On myös tilanteita, jossa normaalitilanteessa lapsi voi olla todella ihana, eikä hänellä ole minkäänlaisia ongelmia ja tätä voi jatkua pitkäänkin, mutta yhtäkkiä tämä kaikki voi olla kuin unta vain ja lapsi huutaa, sylkee, kiroilee ja potkii, kuin olisi jonkin pistoksen saanut. Raivokohtaus on ongelma johon on mahdollista saada apua. 

Teini-iän kynnyksellä lapsen ongelmat alkavat joskus pahentua ja viimeistään tällöin asialle olisi hyvä tehdä jotain. Lämmin suosituksemme kuitenkin on, että lapsia hoidettaisiin heti, kun vähänkään aihetta on. Lapselle tehtävien hoitojen vaikutus koko perheen hyvinvointiin voi olla merkittävä.

Poika äkäisenä, älä edes katso tännepäin.
Photo by https://unsplash.com/@sherihoo

Lapsen raivokohtaus voi olla koko perheen ongelma

Lasten raivokohtauksia kuvailee myös Katrina Berg kirjassaan Sielu matkalla vapauteen, seuraavasti: “Häiriö muistuttaa kohtausta, sillä se ryöpsähtää päälle yllättäen ja muuttaa käytöksen hyvin agressiiviseksi. Lapsi käy päälle, aiheuttaa vaaratilanteita vanhemmilleen ja sisaruksilleen jasekä leikkitovereilleen. Minkäänlaista myötätuntoa hän ei kohtauksen päällä ollessa tunne, mutta sen mentyä ohi kylläkin.”

Katrinan kuvausta voisi jatkaa pidemmällekin, mutta vanhempi kyllä tietää. Kysymyksessä on tilanne, jossa keinot ovat vähissä ja apua todella tietää ja tuntee tarvitsevansa. Älä tällöin epäröi hakea apua, sitä on saatavilla! Lapsen silmistä näkyvä raivo ja kaikella tavoin vieras ja karkea käytös ei ole normaalia.  

Sielu matkalla vapauteen - Katrina Berg

Tätä kirjaa voi suositella luettavaksi varsinkin energiahoitajille, mutta myös muille tällaisista asioista kiinnostuneille. Katrina käyttää tästä varhaisnuoria ja joskus nuoriakin lapsia, usein etenkin poikia kiusaavasta vaivasta termiä vastavoima, joka kuvaa tilannetta hyvin, sillä tästä vaivasta kärsivät lapset ja varhaisnuoret ovat usein erittäin valovoimaisia. Jokin tumma energia vaivaa näitä lapsia, toimien vastavoimana tälle valolle. 

Tyttö piilottelee
Photo by https://unsplash.com/@sharonmccutcheon

Hyviä tuloksia energiahoidolla lasten raivokohtauksien hoitamisessa

Olemme hoitaneet hyvällä menestyksellä tällaisia tapauksia. Hoidoksi sopii aivan perushoito. Kuitenkin olemme tehneet myös uusia havaintoja tämän ilmiön ympäriltä. Mikäli olet energiahoitaja ja kiinnostunut ilmiöstä tarkemmin, ota yhteyttä niin jutellaan lisää asiasta!

Lasten energialla hoitaminen on usein hyvin kiitollista puuhaa ja vaste hoitoihin voi olla varsin nopea. Toisinaan lasta voi olla vaikea saada tulemaan hoitoon. Alaikäistä lasta voidaan hoitaa myös lapsen vanhempien välityksellä tai etähoitona, eikä lapsen tarvitse edes tietää että häntä hoidetaan. 

Jaa tämä blogikirjoitus sosiaalisessa mediassa: