Intialainen päähieronta, eli stressipesu

40,00

Kärsitkö hartiajumeista, päänsärystä tai migreenistä? Nukutko huonosti? Oletko stressaantunut? Onko sinulla vaikea löytää tarpeeksi aikaa huolehtia itsestäsi?

Intialainen päähieronta voi auttaa sinua vapautumaan kireyksistä, päänsärystä, uniongelmista ja stressaantuneesta mielestä ja olosta.

Hieronta tapahtuu istuma-asennossa ja asiakkaalla on vaatteet päällään.

Kesto : 30 MIN

Osasto:

Intialainen päähieronta auttaa sinua vapautumaan stressistä ja on todella rentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa koko kehon alueella, vaikka itse hoito tehdään pään ja hartioidenalueelle. Intialainen päähieronta onkin toiselta nimeltään stressipesu. Hieronnassa käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, niska, pää, korvat ja kasvojen alue. Hoito aktivoi myös tehokkaasti aineenvaihduntaa. Asiakkaan toiveiden mukaan hoidossa on mahdollista käyttää eteerisiä öljyjä lisäämään javahvistamaan hoidon tehoa ja rentoutumista.

Hieronta sopii lähes kaikille. Hoidon esteinä ovat kuitenkin aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyvät häiriöt tai sairaudet, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä tai muu vakava sairaus, hyvin korkea tai matala verenpaine, kuume, akuutti trauma (onnettomuus tai tapaturma), tulehdustila kudoksissa, tulehtunut tai tarttuva ihosairaus, avovamma, nikamatulehdus, kivuliaat kystat tms. hoidettavalla alueella, tuore pään alueen vamma tai leikkaus, akuutti migreeni, hemofilia, sydämentahdistin ja päihteiden vaikutuksen alaisena oleminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Intialainen päähieronta, eli stressipesu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.