Karelian Healing etähoito / Sami

70,00

Osasto:

Kaukoparantaja tekee parannuspyynnön ja sallii parantavan voiman kulkea kauttaan parannettavalle.

Käytännössä samat asiat teen myös normaalissa Karelian Healing -käsittelyssä.  Vain fyysinen manipulointi jää pois.  Siitä huolimatta kaukoparannus saattaa tuntua hyvinkin fyysiseltä ja joskus jopa hoidon jälkeistä arkuutta saattaa esiintyä.

Tutkin ensin esim. heilurin avulla, mitkä elimet ja nikamat oireilevat ja miksi.  Mittaan oireilevien elimien toimintatasot.  Samoin mittaan parannettavan aivotoimintatasot, värähtelyn ja bioenergiakentän, tutkin myös chakrojen toiminnan. Kirjaan nämä kaikki ylös ja saat kattavan raportin saaduista tuloksista ja ehdotuksista, joilla voit edesauttaa paranemista.

Tämän jälkeen lähetän kaukoparannushoidon eli paketin parannettavalle. Yleensä olisi hyvä sopia keskenään milloin paketti lähetetään, jotta parannettava olisi vastaanottavassa tilassa, esim. rentona sohvalla tai sängyssä.

Hoidon aikana pyrin nostamaan aivotoimintatasot ja poistamaan löytämäni rasitteet kehosta ja kotoa.

Parantuminen tähtää paitsi fysiologiseen myös henkiseen parantumiseen. Parantaminen taas on kokonaisvaltaiseen ja tasapainoiseen terveydentilaan tähtäävä toimenpide. Parantava voima vaikuttaa henkisillä tasoilla ja voi ilmetä  esim. lisääntyvänä sisäisenä rauhana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karelian Healing etähoito / Sami”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.