Sale!

Sarjalippu 5 x vapaavalintainen Neurosonic -hoito

140,00

5 X sarjalippu, vapaavalintainen Neurosonic -ohjelma. Kesto / hoitokerta, sarjalippu sis. viisi hoitokertaa neljän hoitokerran hinnalla.

Kesto: 10 – 42 MIN

Osasto:

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa käyttäjänsä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla ja ohjelmilla voidaan saada aikaan erilaisia vaikutuksia.

Yleisesti ottaen hoito soveltuu kaikille. Kuitenkin tietyissä tilateissa, esim. akuutti tulehdustila, veritulppa tai välilevyn pullistuma, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, juuri tehty leikkaus, juuri saatu rokote tai vakava akuutti silmäsairaus, hoitoja ei kannata tehdä.

Jaa tieto tästä tuotteesta:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sarjalippu 5 x vapaavalintainen Neurosonic -hoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.