stones, dream, inspire

Kivien käyttäminen energiahoitamisessa

Kivet ovat olleet jo tuhansien vuosien ajan mukana hoitamassa ihmisten fyysisiä, psyykkisiä ja henkisiä vaivoja. Kivien on todettu tehostavan kehon puhdistumista ja vahvistumista. Olemme hiljattain ottaneet hoitavat kivet mukaan myös omiin hoitoihimme ja lyhyen kokemuksen myötä todenneet niiden tehon huomattavan suureksi. Käytämme hoitavia kiviä vaihdellen niin, että ne tukevat hoitoa tarkoituksenmukaisesti. Osa hoitokivistämme tehostaa kehon puhdistumista, osa lievittää kipuja, osa rauhoittaa ja osa taas auttaa maadoittumisessa. Hoitavilla kivillä on mitä moninaisimpia ominaisuuksia tukemaan ihmisen parantumista ja vahvistumista.

Hoidoissa kivet voidaan sijoitella esimerkiksi asiakkaan vierelle tai kehon päälle. Hoitokivet voivat olla myös hoitajan kädessä ja tehostavat hoitoa sitä kautta. Seuraavassa on kerrottu lyhyesti kivistä, joita tällä hetkellä käytämme hoidoissamme.

Ruusukvartsi - hoitava ja tasapainottava kivi

Ruusukvartsi on vaaleanpunainen tunteiden hoitaja. Se vaikuttaakin etenkin sydänchakran avaamiseen ja näin ollen toimii esimerkiksi sydänsurujen, pelkojen ja vihan tunteiden purkamisessa. Ruusukvartsin energia on lempeää ja sopiikin hyvin myös lasten ja äiti-lapsisuhteen hoitamisessa. Rintakehä on tavallisin paikka, johon tämä kivi hoidoissa asetetaan.

Maadoittava shungiitti mukana hoitamisessa

Shungiitti on musta, hyvin maadoittava kivi. Sitä on käytetty parantamiseen jo vuosisatoja. Se tasapainottaa kehon energiakeskuksia, chakroja ja auttaa neutralisoimaan negatiivista energiaa. Shungiitti toimii suojana sähkölaitteiden säteilyltä ja puhdistaa elektromagneettista säteilyä. Maadoittavan vaikutuksen vuoksi käytämme kiveä ennenkaikkea hoidon loppuvaiheessa. Shungiitti on myös tehokas juomaveden puhdistaja.

Shungiitti on maadoittava kivi.

Puhdistava ja suojaava seleniitti

Seleniitti on hohtava, valkoinen kivi. Se on voimakkaasti energioita puhdistava ja rauhoittava kivi. Se auttaa myös energeettisessä suojauksessa. Seleniitillä voi tehostaa suojausta esimerkiksi kotiin, toimistolle tai hoitohuoneelle. Suurempi seleniittimuna tai -pallo puhdistaa tilan energioita poistaen negatiivisuutta.

Seleniitti toimii myös tehokkaana itsehoitokivenä ja voi avata tai lisätä hoitajan henkistä näkökykyä. Seleniitti ja ruusukvartsi ovat kiviä, joita voidaan käyttää tehokkaasti myös yhdessä, jolloin ruusukvartsin rauhoittava ja tasapainottava vaikutus korostuu.

Ametisti auttaa päänsärkyyn

Ametisti on violetinsävyinen voimakivi, joka tasapainottaa ja tyynnyttää mieltä sekä lievittää stressiä. Se voi hoitaa monia kehon kiputiloja, etenkin päänsärkyyn sen on todettu olevan hyvä hoitokivi. Ametisti auttaa myös riippuvuuksien hoidossa, kuten alkoholiriippuvuus. Ametistin rauhoittava ominaisuus toimii hyvin esimerkiksi makuuhuoneessa rauhoittamaan ja suojaamaan unta painajaisilta. Ametisti on luonteeltaan henkilökohtaisempi ja se sopii hyvin jatkuvasti mukana kuljetettaksi voimakiveksi.

Koe itse kivien hoitava vaikutus

Kivien käytön yleistyttyä osana hoitojamme, olemme ottanee valikoimaamme kivien kanssa toteutettavan energiahoidon, jossa kivet ovat erityisenä osana hoitoa. Varaa hoito ja pääset itse toteamaan kivien puhdistavan, tasapainottavan, rauhoittavan ja maadoittavan vaikutuksen hoidon aikana. 

Varaa aika kivien kanssa toteutettavaan energiahoitoon nyt:

Salla Lyytikäinen
P. 044-5955478
salla@energiahoitaja.com
Salla WhatsApp tai Messenger.

Huomaa, että tästäkin hoidosta voit saada -10% alennuksen tilaamalla uutiskirjeemme.

Galleria kivitasku, kumppanimme kiviasioissa

Jyväskylän keskustasta, Torikeskuksesta löytyy kivikauppa Galleria Kivitasku, josta olemme useimmat kivemme hankkineet. Galleria Kivitaskulla on myös nettisivut josta löytyy myös nettikauppa, käy ihmeessä tutustumassa ja ihmettelemässä kivia sekä liikkeessä että nettisivuilla. Löydät Galleria Kivitaskun myös Instagramista sekä Facebooksista.