Valmius Oura - Oliko yöuni palauttavaa?

Energiahoito parantaa unen laatua

Tekemiämme havaintoja Oura-sormuksen avulla

Olemme mitanneet kolmen Oura-sormuksen avulla tekemiemme energiahoitojen vaikuttavuutta uneen ja valmiuteen. Oura-sovellus näyttää toistuvasti energiahoitojen jälkeisten öiden olevan selvästi palauttavampia ja valmiuden olevan hoidon jälkeisinä aamuina parempi kuin ennen energiahoitoa.

Oura -sormuksella voidaan mitata helposti unta

Oura-sormus mittaa käyttäjänsä unen laatua mittaamalla mm. sydämen leposykettä ja sykevälivariaatiota, hengitystiheyttä sekä kehon lämpötilaa. Sormuksen keräämien tietojen avulla Oura-sovellus analysoi käyttäjänsä aktiivisuutta, unen laatua ja määrää, palautumistilaa, sekä kokemaasi kuormitusta. Oura kertoo mm. kevyen ja syvän unen sekä REM-unen määrän ja arvioi yöunesi sekä palautumistilanteesi asteikolla 0-100.

Uniongelmista kärsinyt miesasiakas

Energiahoidon ja konsultaation avulla syvän unen määrä kasvoi hoitopäivää edeltävästä alle 20 minuutista yli 1,5 tuntiin! Asiakas kertoi energiahoitojen vaikuttaneen elämään positiivisesti monella tapaa, kuvaten muutosta huikeaksi. Esimerkiksi autolla ajaessa hänen ei tarvitse pysähtyä enää ottamaan nokosia välillä!

Klikkaa nappia ja lue lisää Oura -sormuksesta, miten helpoiten saat tietoosi sormuksesi oikean koon?

Vaivattomasti tietoa hyvinvoinnistasi

Oura-sormus mittaa parametrejä sormestasi ja tiedot siirtyvät sormuksesta puhelinsovellukseen automaattisesti Bluetooth-yhteyden kautta. Joskus vaikutus on havaittavissa yhden tai muutaman yön ajan hoidon jälkeen, mutta vaikutus voi joskus olla myös huomattavan pitkä. Ouralla tekemämme mittaukset ovat olleet saman suuntaisia kuin suusanallisesti saamamme palaute.

Ouran antama data energiahoidon ajalta

Todella usein Oura näyttää syvää lepojaksoa jo energiahoidon aikana, sydämen sykkeen alentuessa ja sykevariaation muuttuessa paremmaksi jo energiahoidon aikana. Hassua kyllä, usein myös hoitajan osalta data on samankaltaista. Tämä osoittaa sen, että myös hoitaja voi olla syvärentoutuneessa tilassa hoidon aikana. Suurin muutos Oura -datassa näkyy kuitenkin energiahoitoa seuraavan ja seuraavien öiden tuloksissa. Tuloksien perusteella on odotettavissa, että mahdollisesti nukahdat nopeammin, nukut ehkä sikeaämmin ja voit myös saada syvää, kehoasi palauttavaa unta enemmän.

Muutoksia Oura -datassa energiahoidon jälkeen

Suurin muutos unen laadussa ja syvän unen määrässä on ollut asiakkaalta saadun palautteen mukaan todella suuri. Kyseisen uniongelmista, kivusta ja väsymyksestä kärsineen asiakaan syvän unen määrä kasvoi energiahoidon jälkeen keskimääräisestä alle 20 minuutista yli 1,5 tuntiin. Asiakkaan saadessa energiahoitoa, oli käytössä myös Neurosonic matalataajuusvärähtely patja ja hän sai mukaansa nipun ohjeita unen parantamiseksi.

Suosittelemmekin kiinnittämään huomiosi unesi laatuun joko aistinvaraisesti tai teknisin apuvälinein, ennen ja jälkeen hoitojemme!

Omistaessasi Oura-sormuksen tai muun luotettavasti unenlaatua mittaavan laitteen, olisimme jatkossakin kiinnostuneita kuulemaan hoitojemme vaikutuksesta teknisillä apuvälineillä todennettuna.

Laita viestiä tai soita, keskustelen mielelläni Oura-sormuksesta ja sormusten avulla mitatuista energiahoidon selkeistä vaikutuksista. 

Sovita Oura -sormuksia veloituksetta

Halutessasi voit pistäytyä hoitolassamme mittaamassa sormuksesi oikean koon veloituksetta, kokeilla Neurosonic -matalataajuusvärähtelyhoitoa ja tutustua palveluihimme hyvinvointisi edistämiseksi.

Oura sovitussormukset
Oura sovituskitti sisältää kaikki sormuskoot - käy sovittamassa, veloituksetta ja löydä sinulle sopiva sormuskoko.

 

Janne Lyytikäinen
Hoitohuone Balance
Vähäperä 5, 40800 Vaajakoski
P. 0400-722146
janne@energiahoitaja.com
Janne WhatsApp tai Messenger.

Varaa oma hoitoaikasi ja totea energiahoitojen teho!