Neurosonic matalataajuusvärähtelyhoito logo

Neurosonic matalataajuusvärähtely energiahoidon tukena

Neurosonic -matalataajuushoidot toteutetaan Neurosonic -tuotteilla, patjalla, divaanilla, tuoleilla tai sängyllä. Neurosonic -rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat. Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Neurosonic lisää suurimmalla osalla tutkitusti syvän unen jaksoja sekä REM-unta. Noin 80% Neurosonicia käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1–5 kerralla ja saa apua unihäiriöihin. Hoito poistaa kehosta stressiä ja se soveltuu myös palautumisen tehostamiseen.

Neurosonic -laitetta ohjataan puhelimella tai tabletilla, josta valitaan sopiva ohjelma. Ohjelmasta riippuen värähtelyhoito aktivoi tai laskee kehon vireystilaa. Valikosta löytyy aktivoivia, rentouttavia ja palauttavia ohjelmia. 

Hoitolassamme on käytössä Neurosonic -matalataajuusvärähtely tehopatja, musiikkilisenssi sekä laadukkaat Sennheiser -kuulokkeet. Patjan vakiopaikka on hoitopöytämme päällä ja vakiokysymys asiakkaallemme on, haluatko että laitetaan patja päälle? Vastaus tähän kysymykseen on tähän asti aina ollut myönteinen ja patjan käytöstä osana energiahoitoja meillä on ollut ainoastaan positiivista kokemusta. Itse asiassa kokemus patjan käytöstä osana energiahoitoa on ollut siinäkin mielessä parempi, että asiakkaalla olo tällaisen yhdistelmähoidon jälkeen on ollut seesteinen ja selkeä, kun joskus näyttää siltä, että Neurosonic yksinään voi vetää olon hiukan pökkyräiseksi. Mielestämme tämä johtuu siitä, että Neurosonic nostaa tehokkaasti pintaan stressiä, joka kuitenkin voi jäädä energiajärjestelmään, “pintaan”, jollain tavalla vaikuttamaan. Energiahoidon vaikutuksesta energiakenttä on yhdistelmähoidon jälkeen puhtaampi ja näin ollen olokin voi olla virkeämpi ja kevyempi.

Sennheiser kuulokkeet

Kokomuksemme mukaan Neurosonic hoidot ovat jo itsessään tehokkaita, tehostaen palautumista, parantaen unen laatua ja “ravistellen” kehosta stressiä pois. Käytämme patjaa paljon osana energiahoitojamme, itse asiassa lähes poikkeuksetta, kun hoito tehdään hoitohuoneellamme, patja on käytössä. Kun asiakas makaa värähtelevällä patjalla, energiahoidon teho paranee entisestään. 

Oura -sormuksella voidaan mitata helposti unta
Olemme saaneet vakuuttavaa todistusaineistoa Oura -sormuksella hoitojemme toimivuudesta.

Olemme mitanneet kolmen Oura sormuksen avulla hoitojemme vaikutusta palautumiseen ja uneen. Näiden mittausten perusteella näyttää siltä, että Neurosonic matalataajuusvärähtely yhdistettynä energiahoitoon, on erittäin tehokas yhdistelmä. Neurosonic patjan päällä tehtynä, havaintojemme mukaan energiahoito on tehokkaampaa kuin ilman patjaa ja myös niin, että tehokkaampi kuin pelkästään Neurosonic hoitoa ottamalla. Lue lisää havainnoistamme artikkelistamme Energiahoito parantaa unen laatua.

Neurosonic matalataajuusvärähtely vaikuttaa itse asiassa osittain samalla tavalla kuin energiahoito, eli poistaa kehosta stressiä. Kun molemmat hoitomuodot tähtäävät osaltaan samaan, on hoitojen yhteisvaikutus entistäkin tehokkaampi. Luoksemme tullut asiakas on saattanut saada erilaista puheterapiaa tmv. joskus hyvinkin kauan aikaa, mutta vasta hoitojemme myötä kokee tilanteen todella lähtevän kunnolla kehittymään toivottuun suuntaan. Kokemuksemme on, että puhuminen toimii niin, että nostaa asioita pintaan, mutta tämän jälkeen on tarpeen osata / käyttää tekniikoita, joilla saadaan esim. pintaan nousseita tunteita todella käsiteltyä ja pudotettua pois matkasta.

Hoitolaan on saatavilla Neurosonic -sarjalippuja ja tietenkin voit käydä myös yhden kerran kokeilemassa patjaa ja tutustumassa hoitomuotoon.

Neurosonic patja

Tutustu hoitomuotoon tarkemmin Neurosonicin kotisivuilta tai Youtubesta löytyvistä monista esittelyistä. Alta löydät videon, jossa Neurosonicin kehittäjä Marco Kärkkäinen kertoo Neurosonicista.