Käy mittaamassa Oura -sormuksesi oikea koko hoitolassamme

Hoitolassamme Jyväskylässä, on Oura -sovituspaketti, jossa on kaikkien tarjolla olevien sormuskokojen sovitussormukset. Mikäli olet hankkimassa omaa Oura sormusta, voit käydä hoitolallamme mittaamassa mikä koko olisi sormeesi sopivin. Soita kun tulet, sovittaminen ei maksa mitään. Lue artikkeli loppuun saakka, jossa kerron miksi tarjoamme veloituksetta mahdollisuutta sovittaa Oura -sormusta.

Oura sovitussormukset

Miksi Oura -sormus kannattaa hankkia?

Hyvinvointisi kannalta olennaisia asioita ovat nukkuminen, liikkuminen ja kehon stressitila. Oura -sormus mittaa useita olennaisia asioita kehostasi, ympäri vuorokauden. Ouralla voit mitata ihan tavallisia asioita, nukkumista, päiväsi aktiivisuutta ja polttamiasi kaloreita, mutta olennaisimpana asiana se auttaa sinua tasapainon löytämisessä kaikkien näiden asioiden välillä.

 

Oura mittaa - Energiahoitaja auttaa

Olemme mitanneet kolmen Oura-sormuksen avulla tekemiemme energiahoitojen vaikuttavuutta uneen ja valmiuteen. Oura-sovellus näyttää toistuvasti energiahoitojen jälkeisten öiden olevan selvästi palauttavampia ja valmiuden olevan hoidon jälkeisinä aamuina parempi kuin ennen energiahoitoa.

Mitä Oura kertoo sinulle elämästäsi?

Ouran omistajana tiedät päivittäin, mikä olisi sopiva aktiivisuustaso alkaneelle päivälle ja saat palautteen siitä toteutuiko tavoite vai ei. Oura kertoo sinulle päivän kuluessa myös väliaikaraportin, missä mennään ja mikäli olet liian passiivinen, patistelee sinua välillä liikkumaan. Oura myös huomauttaa, jos nukkumaanmenoaikasi on ollut liian myöhäinen tai mikäli olet saanut olosuhteisiin nähden liian vähän unta. Tiedät toki näitä asioita ilman sormusta itsekin, mutta Oura auttaa kiinnittämään olennaisiin asioihin parammin huomiosi.

Liikutko riittävästi ja mikä on riittävästi?

Oura antaa omistajalleen päivittäin suosituksen aktiivisien kaloreiden määrästä. Tämä tarkoittaa siis sitä, kuinka paljon sinun olisi hyvä liikkua ns. normaalin kulutuksen päälle kyseisenä päivänä. Oura käyttää tästä nimeä aktiivisuustavoite ja aktiiviset kalorit. Hyvin palautuneen tavoite voi olla esim. 600 ja huonona päivänä 250.

Oura -sormus on biohakkerointia, kuten energiahoitokin

Lue lisää stressin biohakkeroinnista klikkaamalla otsikkoa. Oura on erinomainen väline mittaamaan tekemiesi muutosten vaikuttavuutta. Stressin kestoa voi kasvattaa, olipa kysymys fyysisestä stressistä kuten urheilusta, tai psyykkisestä stressistä, esimerkiksi työpaineista.

Valmiutesi päivän toimiin

Oura ilmoittaa aamuisin valmiutesi päivän toimiin, tulkitsemalla lähiaikojen kuormitusta sekä edellisten öiden unta ja palautumistasi. Valmius on kokemustemme mukaan hyvä mittari, kun suunnittelet päivän askareita ja mahdollisia treenejäsi. Jos valmiutesi on huono, on myös aktiivisuussuositus tälle päivälle alhaisempi. Anna tarvittaessa aikaa palautumiselle ja ota iisisti.

Milloin sinun olisi hyvä mennä nukkumaan?

Nukutko riittävästi ja onko unesi palauttavaa? Oura kertoo illalle sopivan aikaikkunan, jolloin nukkumaan meneminen olisi järkevää. Aikaikkuna perustuu siihen, että Oura mittaa unesi vaiheita ja luonnollista biorytmiäsi. Lue lisää terveestä vuorokausirytmistä ja sen erittäin suuresta  merkityksestä palautumiseesi.

Tietoja myös unesi laadusta

Oura mittaa unesi vaiheita, univiivettä ja myös hereilläoloaikaa, joka on myös olennainen mittari joka kertoo unesi laadusta. Unen eri vaiheita tarvitaan eri asioihin. Syvä uni tuottaa mm. kasvuhormoneja ja siten toimii kehoasi palauttavasti ja korjaavasti. REM-uni taas vaikuttaa enemmän aivojesi palautumiseen edellisen päivän rasituksesta sekä oppimiesi asioiden käsittelemiseen ja tallentamiseen pysyvämmin.

Lue laaja artikkelimme, jossa kerrotaan kuinka olemme kolmen Oura -sormuksen avulla seuranneet omaa unta, palautumista, aktiivisuuttamme sekä tekemiemme energiahoitojen tehokkuutta.

Ainakaan toistaiseksi emme myy itse Oura -sormuksia. Artikkelin kirjoittaja on biohakkeri, energiahoitaja ja itsensä fibromyalgiasta oireettomaksi saanut mieshenkilö, joka yksinkertaisesti haluaa auttaa kanssaihmisiä voimaan paremmin. Artikkelin tarkoituksena on saada ihmiset kiinnostumaan hyvinvoinnistaan ja tuoda tarjoamiamme palveluita esille potentiaalisille asialle. Kiinnostuessasi toiminnastamme tai halutessasi kysyä lisää esim. Ourasta, ota ihmeessä yhteyttä! 

Tunnistatko energiatilanteesi, unesi laadun tai ravitsemuksellisen tilasi ilman apuvälineitä?

Elämäntehtävämme on auttaa ihmisiä voimaan paremmin, voittamaan väsymyksensä ja selättämään sairautensa. Auttamiseesi tarvitsemme hiukan myös omaa aktiivisuuttasi, joten valitse yhteydenottotapasi ja toimi nyt!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisen hoitosi alennettuun hintaan. Tilaa ja koe etähoito nyt kotisohvallasi!